logo OZDLaren3_800

 

meestal kijk ik niet zo chagrijnig

Zuidlaren, november 2020
 
Inmiddels 11 jaar en vele foto’s later. De laatste paar jaren niet zoveel meer aan deze hobby gedaan. Maar wat in het vat zit verzuurt niet. De geschiedenis wordt steeds leuker, uitgebreider en dus interessanter. Ik hoop dat jullie deze site blijven bezoeken. We gaan dus gewoon door.
 
Zuidlaren, november 2009
 
De website Oudzuidlaren.nl is inmiddels 5 jaar in de lucht. Ontstaan vanuit twee hobby’s, het verzamelen van oude ansichtkaarten van Zuidlaren en omstreken en het maken van websites. Het aantal bezoekers groeit gestaag, inmiddels ruim 30 verschillende bezoekers per dag.
 
Ik ben nog steeds op zoek naar nieuwe foto’s of ander materiaal. Scans van oude foto’s of ansichtkaarten zijn hartelijk welkom. Ik kan uw foto’s ook scannen, ook al zitten ze nog in een album. Laat uw foto’s niet vergelen op zolder, maar deel ze op deze site met andere belangstellenden.
 
Naast foto’s ben ik ook op zoek naar kaartmateriaal en oude video opnames. Ik nodig u daarom ook uit om contact met mij op te nemen als u nog iets leuks hebt liggen thuis. Alle uitgeleende materiaal krijgt u onbeschadigd en snel retour.
 
Henk Jan Rutgers
 
logo email info_oudzuidlaren